AYDIN / SULTANHİSAR - Zafer Ortaokulu

ÖZGE BURÇER - MÜDÜR

İlk, orta ve lise öğrenimini Nazilli´de tamamladı. 2004 yılında İstanbul Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği bölümünden mezun olarak Şişli ilçesi Mahmut Şevketpaşa Ortaokulunda göreve başladı. 2010-2011 eğitim öğretim yılında İstanbul Teknik Üniversitesinde Yabancı Öğrencilere Türkçe dersleri verdi. 2011 yılında Marmara Sanat Akademisinde "Sanat Tarihi" eğitimi aldı. 2012-2014 yılları arasında Maltepe Muhsine Zeynep Ortaokulu ve 2014-2019 yılları arasında Çekmeköy Hatice Mehmet Ekşioğlu ortaokulunda Türkçe öğretmenliği yaptı. 2019 yılında Ataşehir Orhan Veli Ortaokuluna müdür yardımcısı olarak atandı. 2021-2023 yılları arasında Buharkent Savcıllı Ortaokulunda da müdür yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 30 Ekim 2023 tarihinden itibaren okulumuzda "Müdür" olarak görevine başlamıştır. Evli ve bir kız çocuğu annesidir. İyi derecede İngilizce ve İspanyolca , başlangıç düzeyinde Almanca bilmektedir. Ayrıca aktif lisanslı atletizm sporcusudur.